top of page

YOGA I ÅRE

Personlig träning

Personlig träning  i yoga  handlar om en helhetssyn, träning med ökad förståelse för hur kroppen och det mentala sinnet fungerar. Träningen  skapar förutsättningar för ett balanserad inre,  samt rörlighet,  smidighet och inre /yttre styrka.

Investera i PT-yoga! Du kan boka allt från 40 timmar per år för 1599 kr /månad till ett enskilt tillfälle för 895kr. Vill du veta mer? Boka in ett gratis konsultationsamtal (se pris under Kontakt & priser).

Boka privat yogalärare

                      

 

Lyxa till det och spara tid – boka en privat yogalärare under din fjällvistelse. En skräddarsydd yoga bara för dig eller i grupp. Yogasalen kan vara på fjället eller i din stuga.

PRISER
PT Yoga i studio

En person - 895 kr/h

Vill ni vara fler tillkommer 350 kr per person

Vildmarksyoga
För skidyoga, supyoga, vandringsyoga och kallbad med bastu

tillkommer 500kr (895 kr + 500 kr).

 

Fia är en erfaren, certifierad yogalärare, personlig tränare och vildmarksguide.

Annsjon_Fia_%C2%A9LouiseForslyckeGarberg
IMG_3472 2.HEIC

Sofia Sundström om Personlig träning i yoga

Jag började hos Fia när jag var fysiskt och psykiskt dränerad på grund av hög stress under lång tid. Från första gången vi träffades har hon lyckats ge mig en känsla av totalt lugn och avslappning. Nu räcker det nästan att jag hör hennes röst för att gå ner i andning och för att musklerna ska slappna av.

Nu har jag yogat med Fia i flera år och mycket har hunnit hända under den tiden.

Hon har hjälpt mig att hantera och ta mig ur perioder av utmattning, stress och sorg, och lika mycket har hon hjälpt mig att förstärka och bevara perioder av lugn, harmoni och glädje. 

Hon har lärt mig att sätta ord, färger och kroppsförnimmelser på positiva känslor och ögonblick. Nu har jag ett helt bibliotek att ta av i stunder då det känns tungt. Då räcker det ofta att jag sluter ögonen, andas lugnt och går tillbaka till en sådan känsla eller ett ögonblick för att komma till ro igen.

Vi yogar ibland på sjön, ibland vid en fjällbäck, ibland i skidbacken och oftast i Fias studio. Ibland får jag utmana mig själv genom att till exempel lära mig stå på huvudet, bada i isvak eller hoppa ner i Åresjön från femman. Ibland får jag ta ut mig själv med riktigt intensiv tabata eller styrketräning. Ibland får jag komma ner i varv med yinyoga, andningsövningar och meditation.

Jag vet aldrig vad som väntar under ett yogapass (det är så jag vill ha det), men när jag går därifrån har jag nästan alltid känslan av att det där var precis vad jag behövde just nu. Den vanligaste återkommande känslan är att jag blir helt fnittrig. Jag har ingen aning om varför, men det är en härlig känsla att ta med sig till resten av dagen!

 

Kram!

Tove Rhodin om Personlig träning i yoga

Jag har haft Fia som min PT inom yoga sedan hösten 2015 och kan varmt rekommendera detta till alla oavsett tidigare erfarenhet av yoga.

Att ha en egen personlig tränare är värdefullt på så många sätt, bland annat för att du får 100% uppmärksamhet på just dig (din kropp, dina förutsättningar och dina önskemål och behov). 


Personligen startade jag med PT-yoga av rehabiliteringsskäl,  för att stärka såväl det fysiska och det mentala då jag tidigare varit med om en olycka. Ett lyckat upplägg! 


Idag har jag ett helt annat fokus vilket är en pågående graviditet och där jag är övertygad om att en av anledningarna till att jag mår så bra, fysiskt som mentalt är mycket tackvare att jag tränat yoga före och under min graviditet. Detta är också en av fördelarna med just PT-yoga, den anpassas efter dig - inte kompisen på mattan bredvid.

Maria Bergstedt om Personlig träning i yoga

Jag har haft förmånen att få ha Fia som personlig yogalärare under ett år. Under det året har Fia utvecklat mig i det jag har haft behov av.
Fia har undervisat i meditationer och yogametoderna stegvis i våra möten.

Det har varit en enorm upptäcktsresa. 

Jag kände mig mycket flexiblare mentalt och fysiskt. Fias stöd i min utveckling har varit avgörande. Idag upplever jag att jag vilar i mig själv. 

 

Fia lärde mig bla i medveten närvaro, att uppmärksamma min tanke, det ger mig idag en större möjlighet att påverka det enda som jag faktiskt kan påverka -nuet. 

Ulrik Ottosson, 70 år, om Personlig träning i yoga

Jag har arbetat inom byggbranchen hela tiden av min yrkestid.

Under en tid bakåt har varit nyfiken på vad vad yoga skulle betyda för mig.

Når jag fyllde 70 år fick jag en present av min dotter, det var 5 timmar privattid ( PT ) hos Fia.

 

PT blev viktig för mig , jag fick klart för mig att här gäller inte att "pressa"och prestera fysiskt utan att vara snäll mot sig själv och andas in yogans storhet.

 

Det här har inneburit att jag tränat yoga yoga 12 timmar ( 1 ggr/v ) i en "gubbyogagrupp"

Jag tränar yoga för min kropp och själ som ger mig ett lungt välmående.

 

Den presenten jag fick har varit bedydelsefull för mig.

Jag rekomenderar PT om du är intresserad av att börja med yoga.

För mig betydde det att jag fick bra insikt och rätt start till yogan.

Du når Fia på:
 

info@yogawithfia.com

+46 (0)739 89 88 68

  • Instagram
  • Facebook

Ta dig till Bastun & Härbret:

(Vid Draklanda/Gamla sågen) 

Kör förbi VM8:an/Nationalarenan och sväng vänster över järnvägen. Håll höger och parkera vid den stora parkeringen vid vattnet. 

Adress Yogastudion

Tottgränd 1

MartinOlsonOutdoorswe-8945.jpg

KONTAKTA MIG

bottom of page