Yoga

KURSER/RETREAT

Här kan du läsa om kurserna  och retreats jag håller. Vill du ha mer information eller boka är du välkommen att maila mig på info@yogawithfia.com.

Exklusivt yogaretreat i genuin, rustik och lantlig miljö utanför Malaga

 

Välkommen till en underbart rustik och genuin yogagård utanför Malaga som uteslutande tar emot grupper med yoga, mindfulness och liknande från hela världen. 

 

Vi har exklusivitet till hela stället under denna vecka. Njut av saltvattenpoolen, vårsolen, den lantliga och lugna omgivningen och april månads underbart blommande bergsluttningar mellan yogapassen varje morgon och kväll.

 

Din lärare Fia Aunsmos devis är att yoga passar alla i alla åldrar, hon vill sprida kunskapen om hur bra man kan må av yogans enkla verktyg. Fia är certifierad yogalärare med 13 år i branschen.

Läs mer på Inshape.com

Yoga- & Vandringshelg med Fia Aunsmo och Johanna Ojala

26 - 28 september 2019 |  3 940 kr/person

 

Välkommen till Södra Årefjällen med dess fantastiska vidder och natur!

Kombinationen yoga och vandring ger dig en stark och balanserad kropp från topp till tå.
Du behöver inte ha vandrat eller yogat tidigare.
Längdskidexperten och fjällfantasten Johanna Ojala och yogaläraren Fia Aunsmo, båda med med lång erfarenhet av vandring och yoga, hälsar dig varmt välkommen till två dagars retreat här hos oss på Åre Fjällsätra. www.arefjallsatra.com 

FaceBook event

Välkommen till ett par dagars återhämting på mitt paradis "Hökhult". Släpp vardagen och hitta lekfullheten i yogan. Vi kommer att fokuserar på glädjen och andningen i yogan och hur välgörande det är för oss, både fyskiskt och mentalt. Under din vistelse kommer du få tid till fyskisk och mental yoga, medvetna vandringar, stillsamhet och tystnad. Du kommer få tid till ett reflektionsarbete som du tar med dig hem och förverkligar.

Platsen är Torpet Hökhult 15 minuter utanför Nyköping. Torpet består av flera hus, de är belägenhet vid en insjö "Mellsjön" och 800m från Östersjön. Aktiviter så som bad, Standuppaddelingbord-yoga, havsbad, vandringar på sörmlandsleden kommer det finnas möjlighet till.

​​Exempell på en dag:
Morgon yoga
Lång härlig frukost 
Aktivititet så som mindfullwalk, Sjalyoga, klättring eller Silens.
Gemensam Lunch 
Yoga så som supyoga, bryggyoga
Gemensam Middag


Pris: 6 500 kr

Ingår
Boende: ( delat rum med en eller två personer.)
Enkelrumstillägg + 700kr. Du tar med dig egna sänglinnen) 

All yoga med tillhörande utrusting

Mat: Vi lagar alla måltiderna tillsammans
i ett utekök eller över elden vid klipporna. Maten är vegitarisk, ej vegansk, meddela om du har allergier.

Tid: Vi samlas kl 17.00 på måndag den 28/6, med en gemensam middag och kvällsmingel. ( kom gärna tidigare under dagen om du vill)
Därefter är det fullt program fram till lördag den 3/7 ca till kl 13.00.. hemfärd därefter.

Jag kommer organisera samåkning så långt det går, hämtning från tågstationen i Nyköping kan också ordnas.❤️ Garantera din bokning med en amnälningsavgift på 600kr ( återbetalas ej vid avbokning)

     Yogaresa till spanien​

Släpp vardagen och hitta harmoni med oförglömlig vecka med yoga

Yoga resa till finca inspira. Platsen inspirerar dig att hitta  känslan av lycka och välmående. Du kommer bli väl  omhändetagen av Anna Oldermark  med en lång  erfarenhet av träning och hälsomat och Fia Aunsmo  med lång erfarenhet av Yoga och meditation. Båda  jobbar med ett stort hjärta, omsorg och omtanke. De  kommer ta hand om dig på bästa sätt.

 

Finca Inspira

Fantastiska Finca Inspira ligger bara fem minuters  bilresa från Estepona, vid foten av berget Bermeja,  erbjuder 4 hektar mark utestående fruktträdgård och t  trädgårdar bestående och fyra nybyggda hus med alla  bekvämligheter och privata pooler. Finca Inspira är  skapad av Niclas Oldenmark i hans sanna visionen att  bygga och skapa den perfekta semesterparadis, och är  i dag den mest avkopplande och vacker miljö kan man  tänka sig att tillbringa semester på.

 

Program

Varje morgon startar vi med en härlig morgonyoga på  takterrassen eller på stranden, därefter avnjuter vi en  mysig frukost. Under dagarna kommer du få möjlighet  till aktiviteter som vandring, bad, egentid, tid till  meditation och tysthet. Dagarna avslutas med en  kvällsyoga eller meditation. 

 Pris: 

 Ingår
 *Boende del i rum/hus, 
 *Helpension,(Huset kommer vara fylld av lokala råvor  och säsongens primörer som ni lagar själva till frukost  och lunch. Middag blir serverad av oss)
* yoga/meditation/workshop 2 ggr per dag-, 
 *Transfer från och till flygplatsen i Malaga 
 * Om du vill ha eget rum så kan du få det med ett      tillägg på 1500kr.  Du bokar din egna flygresa på norwegian.
 
 www.norwegian.com 
Det är flygbolagets regler som gäller

Läs mer på;
www.fincainspira.se 
www.yogawithfia.com


 OBS!! Det är begränsat antal platser, bokning sker  genom att anmäla sig till mig, därefter bokar du din f  flygresa ner. 
 Avbeställning av yogaresan behövs  läkarintyg. Yogaresan är en privatresa, därmed är  det din egna personliga försäkrings som gäller.

Retreat helg

Mindfulness/yoga

Släpp vardagen och hitta harmoni med oförglömlig helg med  yoga och mindfullness

Välkommen till  en plats för stillhet och eftertanke.  Dra dig tillbaka för personlig återhämtning och själavård, för reflektion och inspiration. Åre är en härlig tillflyktsort  med dess perfekta belägenhet i fjället hjälper oss att hitta ro och harmoni. 

Prel schemat ser ut 

Tema för helgen "Kärleksfullvänlighet"

Fredag: 

 • Yoga/mindfulness 19.00-22.00

Lördag

 • kl 7.30 Meditation yoga 

 • kl 9.00 Frukost 

 • kl 10.00 workshop yoga/meditation 

 • kl 12.00 Lunch 

 • Tyst egentid meditation.

 • kl 19.00- 22.00 Yoga, meditation 

Söndag 

 • kl 0730 meditation/reflektion

 • kl 8.00 Hot/Sup yoga

 • kl 9.30  frukost 

 • kl 10.30 workshop yoga, välja glädje 

 • kl 12.00 Lunch 

 

Du har tillgång till massör under helgen.

 

Mindful eating

Öka din medvetenhet i ditt ätande

Är du trött på att extra kilona inte försvinner? Har du du testat den ena dieten efter den andra, utan något varaktigt resultat. Här kommer kursen du letat efter!! Kursen riktar sig till dig  som vill skapa ett bättre förhållningssätt till ditt ätande och din kropp. Vi använder meditation som vårt största redskap, som hjälper dig att blir mer medveten om dina beteenden. Du lär dig att  lyssna på kroppens  signaler, lär dig att tolka dem. Tolkningar  blir dina medvetna verktyg för resten av ditt liv. 

 

Kommentarer från tidigare deltagare:

-En bra investering för sig själv. Allla borde gå!!

-Känns som det är nyckeln till Lycka/Senior

Kursstart: 

Totalt 8 tillfälle.

Investering: 3 250kr

Kursmatrial och fika ingår.

Begränsat antal platser - boka din plats idag.

Mindfulness i vardagen

Är du nyfiken på mindfullness? 

Hört mycket om det men inte tagit steget? Då kanske det är just detta du söker?

Mindfulness är träning i att vara närvarande i nuet. Ett sätt att förhålla sig till livet som motverkar oro och stress. Att leva här och nu, att lyssna till sig själv, till kroppens signaler och vara lyhörd för sina behov-det är kunskaper var och en är född med. Känner du att du har tappat de kunskaperna på vägen, då är denna kurs för dig!! 

Under 5 veckor går vi igenom mindfullness betydelse, praktiska meditationer, diskutioner och härligt häng tillsammans. 

Allt matrial är evidensbaserat verifierat från Mindfulnesscenter.

Begränsat antal platser.

Din investering 1499 kr

MyMOWO

Stark mamma

Kom i form efter graviditeten

 • En 9 veckors kurs för dig som är redo att komma igång efter en graviditet eller ett längre uppehåll.

 • Enkel och rolig hemmaträning där du bestämmer när och var du tränar.

 • Säkra, effektiva och skonsamma övningar inspirerade av yoga och pilates.

 • Tydliga, strukturella och inspirerande träningsfilmer, tips, råd och hejrop på vägen.

 

Köp kursen här

Susanne om kursen Stark Mamma

"Även jag som har äldre barn har upptäckt en inre stryka genom kursen, den gör mig stark i vardagen! Jag oarkar åka skidor, vara ute med hunden och bära hem tunga matkassar med en helt ny känsla

Jenny om kursen Stark Mamma

"Träningen har gett mig som småbarnmamma bättre kontroll både över kropp och själ. Jag har efter barn nummer två hittat de inre magmusklerna på ett helt nytt sätt och andningsövningarna fungerar inte bara avslappnande utan är också mentalt stärkande. Nu använder jag kroppen mer ergonomiskt i vardagen och lyfter min 1,5 åring på rätt sätt.

Jag känner mig stark både fysiskt och mentalt.

Sara om kursen Stark Mamma

Genom den tydliga tanken och stora hjärtat bakom kursen har de byggt upp min kropp inifrån och ut på et helt nytt sätt. Även jag som inte har barn har haft stor glädje av kursen, många av övningarna får jag anvädning av varje dag. Den här kursen har även hjälpt mig tillbaka efter ett par diskbråck och jag har lärt mig oerhört mycket på vägen.

MyMOWO

Gravid träning

Kom i form i din graviditeten

Tre kompletta träningspass skapade av fysioteraputen Helenaoch ledda av Fia där vi fokuserar på rörelse, andning, avslappning och knipövningar för att bibehålla och öka din hälsa och ditt välmående under hela graviditeten. Passen är utformade så alla oavsett träningsbakgrund ska klara dem och går att anpassa efter egna förutsättningar och dagsform!

"Tack vare regionens Interregprojekt Vältel erbjuds nu alla gravida fri tillgång till träningstjänsten MyMOWO. Tillsammans med regionen har MyMOWO tagit fram helt unika tränings- och rörelseprogram för gravida som finns tillgängliga via dator, platta eller smartphone."