top of page

YOGA I ÅRE

Föreläsningar

Jag älskar att inspirera andra! Nedan kan du läsa mer om föreläsningarna jag håller. Om du vill boka eller har frågor, kontakta mig gärna på info@yogawithfia.com

Att välja glädje

Går det?

Lekfullt hjälps vi åt att sätta krokben på dina tänkefällor, du kommer få en tankeställare. Tänk att du har möjlighet att välja. Föreläsningen ger dig enkla verktyg för att göra det lätt att välja glädje. 

 

Längd: 60 min

Pris: 6000 kr ink. moms

Mindfulness

Hitta ditt inre lugn

Vad är mindfullness och hur kan detpåverka dig praktiskt i din vardagen. Föreläsningen beskriver hur du med enkla medel kan uppnå det dagens forskningsresulat har påvisat gång på gång. Som bland annat minskad stress, ökad självinsikt och koncentrationsförmåga, bättre sömn, ökat fokus och bättre uppmärksamhet.  

 

Längd: 60 min

Pris: 6000 kr ink. moms

 

 

Skrattyoga

Ett gott skratt förlänger livet!
 

Forskning visar att det faktiskt är sant!!
Det är så oerhört mycket som händer i kroppen. Kroppen svarar med att utsöndra positiva hormoner som gör väldigt mycket gott så som minskad stress, bättre immunförsvar och ett stabilare blodtryck är bara några av effekterna av att skratta. Kroppen är vårt största naturapotek -låt oss använda det !
Efter Skrattyoga klassen kommer du gå hem med en avslappnad känsla i kroppen ett välbehag och ett inre lugn.

Längd 60 min

Pris 4000 kr inkl moms

KONTAKTA MIG

Du når Fia på:
 

info@yogawithfia.com

+46 (0)739 89 88 68

  • Instagram
  • Facebook

Ta dig till Bastun & Härbret:

(Vid Draklanda/Gamla sågen) 

Kör förbi VM8:an/Nationalarenan och sväng vänster över järnvägen. Håll höger och parkera vid den stora parkeringen vid vattnet. 

Adress Yogastudion

Totthyllan 39

MartinOlsonOutdoorswe-8945.jpg
bottom of page