top of page

BO I HERBRET
- en helt unik rekreationsupplevelse

Att bo i Herbret är en rekreationsupplevelse där ni får chansen att komma ifrån, skala av, landa i stillhet och komma närmre er själva. I boendet ingår två timmar guidad yoga per dag. Välj  mellan meditation, medveten vandring eller skidtur med Fia samt kallbadsritual med bastu. 

Turistorten Åres första annonskampanj för att locka besökare hit var "För turister och kurgäster i Åres klimatiska kurort". Det var 1891, när Åre Turistbyrå öppnades, och det var först och främst den höga och rena luften som lockade de tidigaste gästerna till Åre. De som besökte Åre kallades ofta "luftgäster" av den anledningen.

Med Herbret fortsätter den anrika "luftgäst"-traditionen genom att gästerna får komma upp på fjället, yoga, vandra, tura, bada och ha andningen i fokus, för det djupa andetagets effekt på vårt välbefinnande är mirakulöst.

Tanken med Herbret är att skapa en egen oas i kurorten Åres härbre, som ligger vid den gamla sågen, en kilometer från Åre centrum helt nära Åresjön. Här får du vara i fred, vila upp dig och känna mystiken i den över 100 år gamla byggnaden där du kan mysa och kura ihop dig i kökssoffan framför kaminen. 

Du checkar in dig själv i Herbret och checkar ut från omvärlden några dagar, stänger av mobilen och låter lugnet få infinna sig. 

Fia tar väl hand om er. Hon har mångårig erfarenhet av yoga och av vildmarksguidning. Om du aldrig tidigare har bott i ett gammalt hus med utedass och utan rinnande vatten kommer Fia att lära dig allt du behöver veta. 

DETTA INGÅR

  • Boende med två bäddar. Två extrasängar finns att tillgå vid behov.
     

  • Frukost, Sängkläder & morgonrocka
     

  • Två timmar guidad i Yoga av Fia per dag. Välj mellan

Isvak/kallbad med ritual och bastu

Vandring och yoga

Turskidor och yoga

Meditation och yoga i Herbret

PRIS

3 500kr/person och natt (tors-sön)

2 800 kr/person och natt (sön-tors)

BOKA

Boka Herbret genom att skicka en förfrågan till info@yogawithfia.com

KONTAKTA MIG

Du når Fia på:
 

info@yogawithfia.com

+46 (0)739 89 88 68

  • Instagram
  • Facebook

Ta dig till Bastun & Härbret:

(Vid Draklanda/Gamla sågen) 

Kör förbi VM8:an/Nationalarenan och sväng vänster över järnvägen. Håll höger och parkera vid den stora parkeringen vid vattnet. 

Adress Yogastudion

Totthyllan 39

MartinOlsonOutdoorswe-8945.jpg
bottom of page